Van vlaai tot mergelgrot

Provincie van het goede leven, van de heuvels, de mergelgrotten en de vlaai. Provincie met een eigen taal en steden om nooit te vergeten. Fietsen, wandelen, zwemmen en al wat dies meer zij. Kijk rond, kom meedoen, begin je eigen actie en neem contact op met ons. Wij helpen je graag verder.

Hartelijke groeten van team Limburg

Ellen, Peter, Norbert & Lucas

Read more Read less
View all
Bij Opera Zuid staat de premiere van de Opera 'A Quiet Place' van Leonard Bernstein gepland in november. Opera Zuid wil een bijdrage leveren aan het onderzoek naar ALS en stelt daarom 250 kaartjes van de generale van de opera  ter beschikking. Op dinsdag 7 november om 19.00 uur in het Theater aan het Vrijthof kun je een unieke gebeurtenis meemaken. Opera Zuid stelt deze voorgenerale open voor publiek om zo ALS voor het voetlicht te brengen en geld op te halen voor Stichting ALS. Wil je deze exclusieve ervaring meemaken dan kun je een kaartje kopen via deze site. Ga naar de knop 'Doneer direct' en maak minimaal € 25 over per kaartje dat je wil bestellen. Laat bij 'Waarom doneren' je naam achter en het aantal kaartjes dat je bestelt. Je ontvangt een automatische bevestiging van je donatie. Je kaartje(s) is/zijn dan gereserveerd. Je kunt ze ophalen op 7 november vanaf 18.00 uur. Wees er snel bij, want Op=Op. Voor meer informatie over de opera kun je terecht op www.operazuid.nl
View all

Create your fundraising page or join a team with friends, co-workers, your sports team or class mates. Take a look at these inspiring examples.

Start fundraising
View all
€10

Ria

23-01-2022 | 15:49 To: Aandacht voor ALS