Lonneke loopt HME voor Stichting ALSopdeweg

Lonneke Cornet-Hol

( Inzamelactie )

Closed You can't donate anymore
from €900 (155%)

Ik heb een fantastisch leven gehad,

het maximale eruit gehaald. 

Omarm het leven! 

 

Begin dit jaar heeft mijn vader de diagnose ALS gekregen. Helaas is hij heel onverwacht overleden op 23 augustus jongstleden. Een grote klap voor ons. Papa heeft de ziekte ALS met een bewonderenswaardige, positieve wilskracht gedragen. We zijn als gezin heel trots op hem. Twee dagen voor zijn overlijden stuurt hij mij een berichtje met de woorden: "vanochtend wilde ik je meteen na het ontbijt bedanken voor je grandioze actie, maar ik ben toen in slaap gevallen. Ik ben heel blij met je actie en misschien kunnen we zo meer aandacht genereren voor de ondersteuning van het ALS-onderzoek en de hulpmiddelenondersteuning". 

We hebben van heel dichtbij gezien hoe rap het verloop van de ziekte is gegaan en ik heb gezien hoe belangrijk het is dat er voldoende hulpmiddelen zijn om iemand met ALS zo lang mogelijk zo zelfstandig mogelijk te laten zijn. Om die reden wil ik met het lopen van de halve marathon Eindhoven op zondag 14 oktober 2018 geld inzamelen voor de Stichting ALSopdeweg. Deze stichting heeft als doel om mensen met de ziekte ALS te ondersteunen bij het zo lang mogelijk optimaal functioneren in de maatschappij.

De actie wordt mogelijk gemaakt door ALS Nederland, het ingezamelde geld komt terecht bij ALSopdeweg. 

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

View all
€50 14-10-2018 | 12:13 Omdat ik trots op je ben om alles wat je hier voor gedaan hebt!
€15 13-10-2018 | 15:46
€21,05 13-10-2018 | 00:00 Bedankt voor jullie bijdrages! Groeten Richard
€75,95 12-10-2018 | 23:47 Lieve collega's, dank jullie wel voor al jullie bijdragen! Lieve groetjes, Steffie
€20 12-10-2018 | 19:34 Omdat jouw inzet een dubbele lading heeft gekregen verdubbel ik mijn inzet ook. Veel succes, x